over mij

Mijn verhaal

Ik was als kind al heel gevoelig (HSP) vooral voor emoties van anderen. Ik pikte veel op en begreep toen niet zo goed waarom mensen er niet eerlijk over waren.  Ging daarna werken in de zorg en leerde een echtpaar kennen waarvan de man bij mij in de instelling woonde. De echtgenote gaf haar dementerende man Reiki zodat hij rustiger en minder pijn zou hebben, zo werd mijn interesse voor Reiki gewekt. Ik haalde in 2010 Reiki 1 & 2 en gebruikte Reiki meer voor mezelf en naasten. In 2011 ben ik getrouwd en in de loop van de jaren moeder geworden van 3 prachtie zoontjes.  Ik ben in 2018 begonnen met de Holistische Therapeut opleiding in Westervoort, en daar kwamen alle interesses bij elkaar en mocht ik ze leren toepassen, dit was voor mij een feestje! Reiki was daarbij de hoofd behandelmethode en werd ik in 2019 ingewijd tot Reiki Master. Ik heelde steeds meer stukken op persoonlijk vlak. In 2020 ben ik gescheiden van de vader van mijn kinderen en hebben we samen het co- ouderschap over onze kinderen. Het contact tussen ons is goed. Toen ik alleen verder ging en moest klussen en andere zaken regelen heb ik mijn eigen kracht herontdekt. Begin van 2022 kwam ik ziek thuis te zitten vanwege een versleten heup en een cyste op een eierstok. Even daarvoor had ik mijn vaste baan bij een zorginstelling opgezegd en zou ik op een andere plek starten per 1 mei. Maar ipv starten op een andere plek kreeg ik 2 opetraties die mijn leven tot stilstand brachten. Ik ben daarop terugkijkend erg dankbaar voor deze stilstand, het heeft me de tijd gegeven om over zaken na te denken en mijn leven en kon ik mijn leven anders gaan vormgeven waar ik blij en gelukkig van word. Met mijn eigen praktijk “De Bloesemboom”wil ik vrouwen inspireren om in verbinding te komen met hun innerlijke leiding, eigenheid en zelfliefde. Want als je dicht bij jezelf blijft en de dingen doet die jou gelukkkig & blij maken dan ben je de beste versie van jezelf. En dit alles gun ik iedere vrouw!!

Volg mij op Social Media:

Opleiding 1:

Reiki 1&2 

Bij Elly Goossens in Weert gevolgt en behaald.

Opleiding 2:

Reiki Master

Gevolgt en behaald bij ZOMA- opleidingen in Westervoort

Opleiding 3:

Holistisch Therapeut 2 jarig HBO -opleiding.

Gevolgt en behaalt bij ZOMA- opleidingen in Westervoort.

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?


Eventueel kun je hier een subtitel plaatsen die aanspoort om op de knop te klikken.